Kitap Bağışı Kampanyası

Sosyal faaliyetler kapsamında öğrencilerimizde farkındalık oluşması amacıyla başlatmış olduğumuz kitap bağışı kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz.
️Okulumuzda toplanan kitaplar Hatay, Osmaniye, Diyarbakır, Siirt, Giresun ve Yalova’da bulunan çeşitli okullardaki kütüphanelere gönderilecektir.
️Kitapların yırtık olmaması ve ilkokul öğrencilerine yönelik olması önem arz etmektedir.
️Yeni kitap satın alıp getirmenize gerek yok. Öğrencilerimizin daha önce okumuş oldukları evdeki kitaplarını getirmelerini istiyoruz. Hiç tanımadığınız bir öğrencinin sizin göndereceğiniz kitabı okuyacak olmasını düşünerek kitapların içine küçük notlar da yazabilirsiniz.
️Kitap getirmek isteyenler 4 Mart 2024 Pazartesi gününe kadar okulumuza kitapları ulaştırabilirler.

22.02.2024 96

22-02-2024